Kapcsolat

ANNA VAS  HAIR BEAUTY

1136.Budapest.Hollán Ernő.u.16

Bejelentkezés:

Fodrászat, Balayage : +36-30-430-1318.

Kozmetika, Műszempilla: +36-30-430-1318

Pedikűr, Manikűr, Géllakk: +36-30-430-1318


MASZKBAN, és KESZTYŰBEN Várunk szeretettel, a legnagyobb körültekintéssel dolgozunk! Bátran hívj!

HA  telefonunk  nem mindig elérhető, hívj bennünket a Központi mobilon. :)

Tel: +36-30-430-1318

E-mail:fortunabeauty@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő: 8.00 - 20.00
Kedd: 8.00 - 20.00
Szerda: 8.00 - 20.00
Csütörtök: 8.00 - 20.00
Péntek: 8.00 - 20.00
Szombat: 8.00 - 14.00
Vasárnap: ZÁRVA

TESTKEZELÉSEKTel:06 1 611 9671Gyakran egyszerűbbnek tűnik orvosokhoz, vagy gyógyszerekhez fordulni, azzal a reménnyel, hogy ettől meggyógyulunk, de valójában ez csak egy tüneti kezelés. Valós gyógyulás mindaddig nem következik be, amíg a kiváltó okokat nem szüntetjük meg.

Amikor a már ismert út többé nem célravezető a gyógyuláshoz, ekkor kap értelmet egy új út keresése. Ilyenkor célszerű az alternatív módszerhez folyamodni.


 Megnyugtató kezelés. 65 percben!!
Végre Magyarországon is, a Távol Keleti szokásoknak köszönhetően,
egész testet átölelő , ringató mozdulatokkal végzett kezelés forma.

Kellemes zenével, meleg környezetben, teljes a kikapcsolódás.

Kizárólag a Fortuna Gold'n Beauty szalonban 65 percben

amely alatt  teljes a kikapcsolódás!

Teljes ár

9900.-


Akinek még nem sikerült kikapcsolódnia egy kezelés  közben sem, az is relaxál, és kikapcsolódik a megnyugtató kezelés közben.


NE SZEDD A FEJFÁJÁS GYÓGYSZERT!
ITT AZ INDIAI FEJMASSZÁZS,
 5 Alkalmas kupon Teljes gyógyulással!

Időtartam 25 perc/ Alkalom

Teljes ár 20.000.- 


Azonnali fejfájást csillapító masszázs, azoknak akiknek sűrűn fáj a fejük,
migrénes panaszaik vannak, nem tudják mi a megoldás.
Kezelési csomagunk elteltével,
bizonyítottan elmúlnak panaszaid :) Ízület kimozgatás 20 percben,
ha fáj a hátad, lapockád, vállad, lábad..ezt a terápiát neked találták ki!
 3 kupont vásárolhatsz magadnak.
4990.- / 1 kupon


     Csomómentesítő hátmasszázs erős kezekkel  40 percben, a Fortuna Gold'n Beauty -ban.
Teljes ár : 5500
Csomómentesítés szakértő kezekkel, fontos számunkra hogy elégedetten távozz, és visszatérve ugyanazt a kezelést adjuk.
 Téli Kikapcsolódás kúra

a Fortuna Gold'n Beauty jóvoltából.
(Spa pedikűr, Talpmasszázs, Hátmasszázs, és kézmasszázst is tartalmaz a Csomagunk.)
Teljes Ár:   12.000.-!
Időtartam : 60 percben.
BIZTOS FOGYÁS!

2fő Szakember bevonásával, Ultrahang+ Nyirokmasszázs, méregtelenítő, Fogyást megindító egészségügyi kezelés.

Teljes Ár: 9900.- !

HAWAII Lomi Lomi

A Lomi Lomi szó egyszerűen csak annyit jelent: masszázs. Ez egy páratlan gyógyító kezelés , amit az ősi Polinéziából származtatnak. Hogy megértsük a mélységét a Lomi Lomi kezelésnek, elször is meg kell hogy értsük a Hawaii filozófiát, amit Huna-nak hívnak.

 

Huna filozófia abban hisz, hogy a negatív gondolatok és a viselkedés, a rossz élmények, okozzák, hogy a test elveszti a harmóniáját a környezettel. A harmónia elvesztése és a szeretet hiánya vezet a különböző betegségekhez. A Huna hipotézisének az alapja, hogy minden és mindenki keresi és törekszik a harmóniára és a szeretetre.

De hogyan is kapcsolódik ez a Lomi Lomi –hoz?

 

A legegyszerűbb talán, hogy megértsd, a Lomi Lomi másik neve: a “Szerető Kéz” masszázs. A folyamatos símogatás, a test teljes egészében való gondozása képessé teszi a pácienst, hogy relaxáljon. A technika egy fontos része a masszázsnak és így a gyógyításnak is. A masszőr a kliensre fókuszál szeretettel és teljes szívével. A masszázs egy áramlás, ami tele van energiával, itt a hosszú folyamatos símogatást kombinálják egy nagyon szerető érintéssel. Ilyenkor az emberek általában elgondolkodnak a múlton, a hitükön, azon, hogy mire is vagyunk “beprogramozva”.

 

A hawaii-ak úgy gondolják, hogy ez az energia hullámokban jön, az ötlet és a hit fel tudja oldani a blokkokat, hogy az energiák úgy áramoljanak, amennyire csak az izmok feszüni tudnak. Egyrészről a Lomi Lomi segít feloldani a blokádokat, másrészről új irányból ad energiát. Így a Lomi Lomi nem csak egy fizikai tapasztalás, hanem egyben mentális, emócionális és spirituális szinten is megkönnyíti a gyógyítást. A Hawaii emberek a testnek az összes aspektusát nézik, hogy egy egységbe tartozik és hisznek abban, hogy a fizikális, mentális, emócionális és spirituális rész is része az egész egyénnek – amikor a gyógyítás kihat az egyik szinten, az az összes részre hatással van.

Ha a harmónia hiányzik az fájhat fizikailag, szellemileg, lelkileg vagy akár szellemileg is.

A betegség kifejezi hogy valami probléma van, ellenáll, blokkolja az energiai mozgásokat.

Lomi Lomi segít ennek a feloldásában és így megkönnyíti az utat a gyógyulás felé.


65 PERC   9500.-.-

                      


INDIAI  FEJMASSZÁZS


Fájdalom csillapító hatású kezelés, amely során a vérerek kitágulnak, oxigéndús vérkeringés bekapcsolódik a folyamat hatására, mintegy fájdalom csillapító hatás eredményeképpen.

Az Ősi India területéről származó kezelésfajta,

különböző Csakrális fogásokkal, a fejben , bőr alatti szövetekben található idegek ellazulnak, vérbőség keletkezik.

A kezelés hatására a Migrénes panaszok enyhülnek, több kezelés hatására el is múlhatnak.


1 AlkALOM : 4500.-

5 ALKALOM 20.000.-

 


 Nyak-Váll- Hát regeneráló kezelés,

7 gyógyfű erejével !


Kezelésünk Reumás panaszok enyhítésére , izom húzódások oldására irányul.

Melynek hatására beindulnak a testben a gyógyító folyamatok , a szervezetben a méregtelenítés megkezdődik,és az immunrendszer erősítésére kedvező hatással bír.

Gyere , és mielőbb tegyél az Egészséged  érdekében ! 


40 perc  7990.
Zeneterápia

A test szöveteinek kézzel történő áttolgozása. Célja a hétköznapi életből eredő izomfájdalmak kezelése. Ennek okozója a helytelen testtartás, az  egész napos görnyedt ülés vagy az egész napos állás. De ide sorolhatjuk a stressz okozta fájdalmas izomcsomókat.
A különböző zenei irányzatokból választható a  stílusa is. ( A testünk 70%-a víz. A víz egy információ hordozó, amely minden rezgést felvesz és eljuttatja a szervezet minden egyes sejtjéhez. Ha a vízre különböző információkat viszünk fel bármelyik érzékszervünkön keresztül bejutott mind  a vízzel jut el testünk minden sejtjéhez) Ahogy a víz a szervezetre, úgy a zene is befolyásoló erővel bír a vízre Választható zenei stílusokkal adom át  azt a rezgést, amit a zene hordoz megában.

30perc: 4500

60perc: 6500

 
Lélekterápia:

Egy gyengéd, mégis intenzív lazítási technika, amely Ausztráliából származik. Célja az energetikai egyensúly elérése. A ringató, vibráló mozdulatokkal az egész test gyengéd rezgésbe jön, így a vendég kellemes, mély ellazulást él át. Intenzíven hat a lelki egyensúly visszaállítására, oldja a bennünk található blokkokat és ezáltal javítja az életminőségünket.  Szeretettel ajánlom azoknak akik mindennapos stressznek vannak kitéve, pszichoszomatikus eredetű panaszaik vannak, vagy egyszerűen nem tudják miért érzik rosszul magukat.

Jó eredménnyel alkalmazható félelmek oldására, pánikbetegségre, a depresszió gyógyításában, mint kiegészítő terápia.

60 perc: 6000 Ft.

 30 perc      4000 Ft.
Mézes méregtelenítés :

A méz magas vitamin és ásványianyag  tartamának köszönhetően jelentős szerepet játszik  a testápolásban. A bőrbe bejutva a salakanyagokat kiszívja, méregteleníti a szervezetet. A kezeléstől a bőr megfiatalodik, puhává válik, intenzív gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatással bír.

30 perc: 6500 Ft.


Talp reflex masszázs:

A szervezet meridián pontjainak ingerlésével energiacsatornák és az idegpályák révén hatást gyakorlunk a szervezet többi részére.

30 perc: 3000 Ft.

60perc: 5500 Ft.

Cellulit kezelés:

Hatékony és kényelmes módon segít eltüntetni a narancsbőrt. Átformálja a test kontúrját, karcsúsít. A bőrt feszesíti, puhává varázsolja. Természetesen hosszú folyamatot igényel, de megfelelő életvitel mellett meglehetősen javítható az állapot.

30 perc: 4500 Ft.

 

Nyirokkezelés :

Hatékonyan csökkenti a nyirokpangás által okozott tüneteket úgy mint a dúzzadt végtagok, narancsbőr. A nyirokkeringés aktivéléséval beindul a szervezet méregtelenítő folyamata és a méreganyagok kiürülnek a vesén, emésztőrendszeren keresztül. Emelett nagyszerű kiegészítőterápiája lehet fogyókúrának is. A nyirokmasszázs kb. 8-10 alkalom után fejti ki jótékony hatását ezért kúraszerúen érdemes alkalmazni.

30perc: 4000 Ft.

60perc: 8000 Ft.

 
Svéd/ izület kimozgatás:  

Célja az izületek mozgásterjedelmények helyreállítása, megtartása, növelése és a mozgásterjedelem beszűkülésének megelőzése. A kimozgatást svéd kezeléssel  vezetem be, mivel fontos, hogy az izomzat kelőképpen fellazuljon.

30perc: 4000 Ft.

60perc: 6000 Ft

Thai elemek :

Az egyi legősibb, legnépszerűbb és leghatékonyabb keleti gyógymód a szerte a világon híres thai masszázs. A Thai kezelés úgynevezett száraz testkezelés , azaz az egyéb technikákkal ellentétben nem használnak hozzá olajat, krémeket. Nem az izmokat, hanem az akupunktúrás pontokat ingerlik, pontnyomásos technikával. Az egész testen alkalmazott eljárásnak sajátos koreográfiája van. A thai kezelés lényege az izmok nyújtásával, nyomásával, különböző testhelyzetek felvételével, a szabad energiaáramlás biztosítása, fájdalmak és merevségek oldása, rugalmas, hajlékony, elengedett állapot létrehozása.

A speciális mozgatásokkal az energiacsatornákra hat, a fizikai testen keresztül az energiatestet harmonizálja. Oldja az energetikai blokkokat, ellazítja a testet és a lelket, csillapítja a fájdalmakat, méregtelenít, aktivizálja a vér és nyirokkeringést, valamint a szervezet öngyógyító mechanizmusait. Így betegségek megelőzésére is kiválóan alkalmas. A masszázs eszközt nem igényel, s eredménye azonnal tapasztalható.

1óra: 10500 Ft.
 Energiafeltöltő kezelés:

Ez  az egyik legősibb gyógymód, melyre 2500 éves szanszkrit nyelvű írások is utalnak. Tibeti eredetű, amit egy japán szerzetes, dr. Mikao Usui fedezett fel újra, és tettette elérhetővé a mai kor embere számára.  A energia kezelés  egy olyan holisztikus gyógymód, amely az életerő-energia felvételét és áramlását segíti. Ez az egyetemes energia körülöttünk és bennünk mindenhol megtalálható. A reiki megnyitja az energiacsatornákat, felfrissíti az ember életerejét, kiegyenlíti a test energiáit. A gyógyító életerő energia a reiki-közvetítő kezén keresztül áramlik át a paciensbe. Nem a  gyógyító energiáiból származik, ő közvetítő a kozmikus energia áramlásában, a kezein keresztül a befogadó testébe irányítja azt.

1óra: 7500 Ft.

Az alábbi szavak reklám célt szolgálnak! Kizárólag!

masszázs, lélek masszázs, bambusz masszázs, gyógy masszázs,  cellulit masszázs, sport masszázs,talpreflexológia , zene masszázs, reiki masszázs bejelentkezés nélkül is 13.ker.