Kapcsolat

ANNA VAS  HAIR BEAUTY

1136.Budapest.Hollán Ernő.u.16

Bejelentkezés:

Fodrászat, Balayage : +36-30-430-1318.

Kozmetika, Műszempilla: +36-30-430-1318

Pedikűr, Manikűr, Géllakk: +36-30-430-1318


MASZKBAN, és KESZTYŰBEN Várunk szeretettel, a legnagyobb körültekintéssel dolgozunk! Bátran hívj!

HA  telefonunk  nem mindig elérhető, hívj bennünket a Központi mobilon. :)

Tel: +36-30-430-1318

E-mail:fortunabeauty@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő: 8.00 - 20.00
Kedd: 8.00 - 20.00
Szerda: 8.00 - 20.00
Csütörtök: 8.00 - 20.00
Péntek: 8.00 - 20.00
Szombat: 8.00 - 14.00
Vasárnap: ZÁRVA

MANIKŰR GÉLLAKK

Bemutatkozás

  Tel:+36-30-430-1318.

Géllakk 13.ker.

 


a Kreativitás a legfontosabb szempont az alkotásaimban,amelyben kiteljesedik az általam készített kreáció, kedvelem az egyediséget, munkáimban is erre törekszem, az igényesség, a precizitás a legfontosabb szempont. Munkáim során professzionális anyagokat használok,és az egészségre ártalmatlan anyagokat részesítem előnyben.

Legújabb tecnikám orosz manikűr 13.ker

(orosz manikűr 13.ker orosz manikűr 13.ker  orosz manikűr 13.ker manikűr orosz manikűr )

folyamatosan fejlődünk, az újabbnál újabb technikákat alkalmazva, egyedi kivitelezésben ,

Fortuna Gold'n Beauty szalonunkat sorozatos felkérések színesítik, forgatások, filmezések, fotózások, rendezvények , melyeken rengeteg tapasztalatot szerzünk.:))))

#géllakk,  géllakk 13.ker.

#géllakk

GÉLLAKK 13.ker.


 


MANIKŰR:

A klasszikus manikűr manapság elengedhetetlen egy jól ápolt hölgy  mindennapjaiból, tartós lakkozással hosszantartó ápoltságot nyújt,gyönyörű színek választékával  egyedi technikákkal  visszatérő életérzéssé válik. Férfiak körében is elterjedt a manikűr,mert mi Nők szeretjük ,ha a párunk keze is ellenállhatatlanul  ápolt.


Japán manikűr :

A Japán arisztokrácia elengedetlen kézápolása volt,nem tudták hosszú évszázadokig miért olyan szép fényes ápolt a japán nők keze. Hazánkban is végre eljutott a nagy titok,a mely visszaadja a köröm természetes szépségét, fényét, és elősegíti az egészséges köröm növekedést. A méhviasz hatására erősödik a köröm, élénkül a köröm színe, a  szikrázó fénye tartós, nem kopik, mert az anyag beépül a körömlemezbe és belülről ápolja azt .Tartós, akár két hétig szép fényes marad..erősödik a körömlemez  ha rendszeresen igénybe veszed szolgáltatásunkat..

Gél lakk:

 


Itt a jövő színes hibrid anyaga a Gél lakk (zselés lakk, lakkzselé), amely a színes zselék tartósságát nyújtja a lakkozás könnyedségével! Használd saját körömre lakk helyett körömerősítő bevonatként. A zselés lakk 100%-ban szárazra köt, nincs sérülés, karcolódás, mint a hagyományos lakkoknál.

Nagy színválasztékkal várlak,közel 250 féle szín...hiszen tudjuk, hogy a jó színválasztás az alap!!!

GÉLLAKK 13.ker

#géllakk13.ker

géllakk 13.ker

 


 MŰKÖRÖM:

A műkörmöt azoknak ajánlom,,akiknek töredezik a körmük, és nem akarnak,vagy egyszerűen csak nincsen idejük a körömápolásra  naponta, hiszen a műköröm akár 1 hónapig szép, és ápolt hatást nyújt viselőjének, időt , fáradtságot megtakarítva,

csupán 1,5 óra a műkörmösnél,és kész a szebbnél szebb köröm,igényekhez igazodva,,formájukat tekintve lehetnek:

 


Pipe: amely felülről mandula hatású,oldalról van sarka mint a kockának, szemből egy fél csőre hasonlít.. 


Edge: ez a forma egyenes oldalfalú,a köröm csúcsán  felülnézetből a közepén végigfutó gerinccel pedig háztetőre emlékeztet.

Stiletto: Ennek a körömformának sajátossága, hogy egy pontban végződik és így oldalvonalai nem párhuzamosak, mint más eltérő formáknál, mint például a kocka körömnél, hanem egyenesen futnak végig a "hegye" felé.

 


Hibrid: Tulajdonképpen az edge és a stiletto keveréke, amely mindkét forma sajátosságait viseli, egyrészt  pontban végződik mint a stiletto, másrészt van "gerince" mint az edge-nek. Ennél a formánál is igaz, hogy hosszúságában minimum középhosszt el kell érnie, a tökéletes forma kialakítás érdekében.

Blade: Ez a forma nagyban hasonlít az edge formára, mivel építésénél szinte ugyanazt a hatást érhetjük  el. Van gerince és a köröm oldalvonalai szintén egyenesek. A különbség a forma tőr, penge szerű végén van ahol ez a forma hangsúlyosan elkeskenyedik, mintegy homorú ívet kap az edge-nél megszokott egyenes végződés helyett. Viselése hasonlóan kényelmes mint az edgé,és látványos.

GÉLLAKK 13.ker.

#géllakk13.ker.

#GÉLLAKK 13.ker.

 


Műköröm Oktatás:

+36-30-430-1318.

Anna Vas.

Jelentkezni lehet, kis csoportos műköröm továbbképzésre,

Megtanulod, az építést, díszítést,az anyagok használatát, hogy sikeres legyél a szakmában!

Heti 2 alkalommal, mindenképpen Időpont egyeztetéssel..

Tanuld meg a Műköröm készítés csodálatos színes világát, amelyet kamatoztathatsz, és ezután nyugodtan, szakértelemmel végezheted, magad fejlesztheted tovább, hiszen a saját kreatív világod szab határt az elkészítésében..

Jelentkezz MOST!:

E-mail: fortunabeauty@gmail.com

Tel:06 30 430 1318.


NŐI-FÉRFI MANIKŰR SZOLGÁLTATÁS

ELÉRHETŐ A KOLLÉGÁMNÁL IS? PROFI MÓDON:

JELENTKEZZ BE , Budapest 13.ker.

GÉLLAKK 13.ker

géllakk13.ker

#géllakk13.ker

#géllakk

#GÉLLAKK