Kapcsolat

ANNA VAS  HAIR BEAUTY

1136.Budapest.Hollán Ernő.u.16

Bejelentkezés:

Fodrászat, Balayage : +36-30-430-1318.

Kozmetika, Műszempilla: +36-30-430-1318

Pedikűr, Manikűr, Géllakk: +36-30-430-1318


MASZKBAN, és KESZTYŰBEN Várunk szeretettel, a legnagyobb körültekintéssel dolgozunk! Bátran hívj!

HA  telefonunk  nem mindig elérhető, hívj bennünket a Központi mobilon. :)

Tel: +36-30-430-1318

E-mail:fortunabeauty@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő: 8.00 - 20.00
Kedd: 8.00 - 20.00
Szerda: 8.00 - 20.00
Csütörtök: 8.00 - 20.00
Péntek: 8.00 - 20.00
Szombat: 8.00 - 14.00
Vasárnap: ZÁRVA

HENNA , SMINK

HENNA , ARCFESTÉS, CSILLÁM TETOVÁLÁS,  SMINK,  és HAJTETOVÁLÁS

ELKÉSZÍTÉSÉT VÁLLALJUK!

AKÁR KISZÁLLÁSSAL IS AZ ORZÁG TERÜLETÉRE:

KÉRD AZ ÁRAJÁNTUNKAT!:

fortunabeauty@gmail.com


BEJELENTKEZÉS NÉLKÜL IS, VAGY RÖVID HATÁRIDŐN BELÜL!

 Anna ,  Tel:06 30 430 1318.


Csillám tetoválás : teljes ár, tenyérnyi felületre:5500.-

Hozott minta alapján bármit festünk, de szebbnél szebb ötleteink is vannak.

Gyere és próbáld ki , akár 3-4 hétig tartó testfestésünket!

Szalonunkban

Kreatív, szebbnél szebb Hennával  , sminkekkel foglalkozunk.

mindennapi vagy ünnepi alkalmakra készített sminkek.

HENNA  testfestés

A „testfestés” szó alatt érthetjük a meztelen, vagy félmeztelen testre történő festést, illetve a kisebb felületek (egy-egy testrész) dekorálást is. Szakterületei: arcfestés, hennafestés, csillámos testfestés, make-up, air-brush festés, testfestés szivaccsal és ecsettel.

 


Arcfestés

Az arcfestés ősi idők óta alkalmazott varázslási módszer, melyet a vadászati és harci sikerek érdekében használtak az őskorban is. A törzsi kultúrákban még mindig népszerű ez a fajta varázslás. A nyugati társadalmakban a 6o-as években terjedt el, amikor a hippi mozgalmak fiatal női követői előszeretettel festettek virágokat, és háború-ellenes szimbólumokat az arcukra.

Vannak speciális vizes alapú kozmetikai festékek, melyek bevizsgált és bőrre engedélyezett alapanyagokból készülnek. A tempera, filctoll, grafit ceruza, akril, vagy vízfestékek nem használhatók bőrön. Azok a festékek, melyek nem kifejezetten bőrre való felhasználás céljából készültek, viszketéssel, kiütéssel vagy súlyosabb tünettel járó allergiás reakciót okozhatnak.

A gyerekek többsége számára nagyon élvezetes más ember, kitalált figura vagy állat bőrébe bújni az által, hogy arcfestést viselnek.

De a felnőttek is HALLOWEEN, vagy egyéb bulik  alkalmából kipróbálhatják az arcfestést kreatív szakembereink által.
Hennafestés

A henna által történő dekorálás során teljesen természetes eredetű összetevőket használnak a bőr színezéséhez. A henna növény őrölt leveleiből készül a hennapor, mely bizonyos anyagokkal elkeverve megfesti a fehérje tartalmú anyagokat (bőr, szőr, köröm...). A minta színe sárga, vörös vagy barna lesz. A fekete hennaként forgalomba került termék nem tartalmaz hennaport, viszont bőrre káros anyagot igen, mely súlyos allergiás reakciót válthat ki, így használata Magyarországon nem engedélyezett. A hennafestés 1-2 hétig marad a bőrön, magától kopik le, eltávolítani előbb nem lehet.


Csillámos testfestés, vagy csillámos tetoválás

Ideiglenes, kb. 1 hétig bőrön maradó testfestési forma, mely során a lemosott bőrre először egy vékony réteg extra bőrbarát ragasztó kerül, erre pedig leginkább csillámpor, de selyempor, strasszkő, illetve egyéb díszek is rögzíthetők. Gyengébb minőségű csillám- és selyemporok alapanyaga és pigmentjei allergiát válthatnak ki. A csillámos testfestést vízálló, olajos alapú bőrbarát szerrel lehet eltávolítani (pl. tiszta levendulaolajjal). Tartósságát befolyásolja az, hogy mely testrészre készült a festés, mennyire dörzsölődik, mely évszakban viselhető, és hogy érintkezik-e olajos alapú szerekkel.Festékek, henna festés

A modern, vízbázisú arc- és testfestékek a kozmetikai előírásoknak megfelelő alap- és adalékanyagok felhasználásával készülnek. Nem mérgező, antiallergén festékek ezek, legtöbbjük vízzel egyszerűen eltávolítható. Kézzel, ecsettel, szintetikus vagy természetes szivaccsal és airbrush festékszóróval vihetők fel a bőrre.

 

Kéz festés Henna

Guido Daniele >> kézre készített festései során állatokat, épületeket, tárgyakat vagy növényeket jelenít meg, rendkívül fantáziadúsan.


Láb festés


HAJTETOVÁLÁS

Gyere próbáld ki a hajtetoválást Szalonunkban.