Kapcsolat

ANNA VAS  HAIR BEAUTY

1136.Budapest.Hollán Ernő.u.16

Bejelentkezés: +36-30-430-1318.

MASZKBAN, és KESZTYŰBEN Várunk szeretettel, a legnagyobb körültekintéssel dolgozunk! Bátran hívj!

Vonalas telefonunk jelenleg nem mindig elérhető, hívj bennünket mobilon. :)

Tel: 06 1-611-9671

E-mail:fortunabeauty@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő: 8.00 - 20.00
Kedd: 8.00 - 20.00
Szerda: 8.00 - 20.00
Csütörtök: 8.00 - 20.00
Péntek: 8.00 - 20.00
Szombat: 8.00 - 14.00
Vasárnap: ZÁRVA

BALAYAGE 13.ker

FODRÁSZAT, BALAYAGE  HAJTETOVÁLÁS

Ne Féljetek FODRÁSZHOZ menni!

Keressetek fel bátran, kérjetek időpontot Ti is, mint sokan mások.

A Munkáimra vállalok  100% visszafizetési Garanciát! :)

2020.-ban is13.ker.Újlipótvárosban

#balayage #balayage #balayage #balayage #balayage


hívd Bátran : 06304301318 számunkat.


Fodrászatunkba már   BEJELENTKEZÉS  NÉLKÜL  "sajnos NEM FOGADUNK  VENDÉGEKET!

Viszont esetenként pár nap , és tudunk időpontot adni!

:-)


Szalonunkban

JOICO TURN HEADS  HAJMEGÚJÍTÓ TECHNOLÓGIÁVAL DOLGOZUNK


JOICO Vero K-Pak Color az egyetlen olyan tartós hajfesték, mely festés közben újraépíti a hajat.

Az eredmény, tökéletes csillogás, hosszan tartó szín és tökéletes egészséges haj.

időpont nélkül is


A festékek kalibrált ammónia szintje (1,4-1,9) biztosítja a haj integritását és teszi lehetővé, hogy a legkevesebb irritáció érje a fejbőrt.

Ezen kívül a szőkítési alapokat ismertető RPC skálát is, mely nélkülözhetetlen az olyan nagy színváltoztatásokkor, mint a szőkítés vagy visszapigmentálás.

időpont nélkül isMUNKÁINKBÓL egy csipet :
PINK  BALAYAGE
Red-Cooper  BAD GIRL BALAYAGE
True pearl purple
FOREVER BLOND

BALAYAGE MEDIUM BLOND


TIGER  BALAYAGE COLOR

CARAMEL  +  PINK  BALAYAGE  COLOR


 


HAMVAS  BALAYAGE COLOR

PEARL + YELLOW  BLAYAGE COLOR


........................................................................................................

GYERE EL

SZALONUNKBA, HOGY TE IS RÉSZESE LEGYÉL A HAJFESTÉS PROFESSZIONÁLIS VILÁGÁNAK!

Várunk szeretettel! Tel: 06 30 430 1318.

   06 1 611 9671


Női-Férfi Fodrászat, hajtetoválás : bejelentkezés nélkül is!


Festékeink kímélő hatásúak,és ammóniamentes változatban is elérhetőek!

JOICO, MATRIX

(bejelentkezés nélkül is)

Hajgyógyászat:

 

A haj diagnosztizálása szakemberek hozzáértésével, az erősen roncsolt hajvégek több lépésben való kezelése, korpásodás , egyéb bőrproblémák megszüntetése, helyes kezelés ,és tanácsadás:)

JOICO Hajépítő alkalmazásával, már 2 kezelés után látványos az eredménye a roncsolt töredezett hajvégeknek!

Kezelés Ára: Teljes ár: 20.000.- 

hajszesz 2500 Ft + hajsampon 3000.Ft.


HAJÚJRAÉPÍTÉS:

Szeretnél rugalmas és fényes hajat?


Az újraépítő kezelés fő hatóanyaga a haj természetes Keratin proteinje amely mind a 19 hajat feltöltő aminosav, antioxidánsok, fontos zsírsavak és növényi nedvességpótlók. Ezen kívül keratin és szilion keveréke, lanolin és Illipevaj gondoskodik az egészséges hajról!


A  4 lépéses újjáépítő rendszer:


1.-Újraépíti a sérüléseket a haj minden részében, a kutikulától a velőállományig.

2.Visszaadja a haj erejét és rugalmasságát.

3.-Feltölti a hajat nedvességgel.

4.-Lezárja a kutikulát, hogy annak felülete sima és fényes legyen.


Teljes ár: 20.000.-

HAJTETOVÁLÁS

bejelentkezés nélkül is.

Hajtetoválás : Teljes Ár :6000.-
TOVÁBBI HAJFESTÉSEINKBŐL VÁLASZTHATSZ:        L'Oreal  Majirel


hajápoló krémfesték Ionéne G és Incell védelemmel Egyedülálló, csúcsminőségű oxidációs krémfesték, mely páratlan ápoló hatóanyagainak – az Incell és Ionéne G™ molekuláknak- köszönhetően teljes egészében kívül- belül regenerálja a hajrostot.

 ( bejelentkezés nélkül is ),A festésről festésre megerősödött, valamint a külső hatásokkal szemben ellenálló hajszálakon kiválóan érvényesülnek a színek. 3 tónusnyi világosítást tesz lehetővé. Eredmény szemben ellenálló hajszálakon kiválóan érvényesülnek a színek. 3 tónusnyi világosítást tesz lehetővé. A hajunknak –a bőrrel ellentétben - nincs saját megújuló képessége. Míg ha bőrünk fényvédelem hiányában leég, kiszáradt, a sérült réteg képes kicserélődni - a bőr lehámlik és helyére újabb, egészséges bőrréteg kerül. A hajfelszín lipid takarója viszont könnyen sérülhet az UV B sugárzástól, az azt alkotó sejtek eloxidálódhatnak és helyükre nem jönnek létre újabb sejtek. A hajszál durva lesz, elveszti a fényét és érzékenyebbé válik a nedvességre.

bejelentkezés nélkül is

Ajánljuk a fényvédő termékek használatát a nyári időszakban...

A hajfelszínen  a hajszálainknak bőrünkel ellentétben nincsen megújuló képessége,ezért elengedhetetlen a felszíni ápolás, különböző UV.fényvédővel ellátott termékekkel.a hajszál durva lesz ezek hiányában,és fénytelenné válik.

  • A hajszál köztes rétegeiben:
    Az UV B sugarak megtámadják a sejtek közötti kötőanyagot, főként a lipideket, így a hajszál védelme tovább gyengül, a haj porózussá válik. A haj védővonalát adó pikkelyek szétnyílását a víz jelenléte még jobban felerősíti, így a napsugárzás és a víz károsító hatása között ördögi kör indul.
  • A hajszál szívében:
    Az UV B sugarak a hajszál legmélyéig is bejuthatnak. Itt, a hajszál szívében képesek lebontani a diszulfid hidakat és a keratint, melyek a hajszál szerkezetét alkotják. Ennek eredményképp a haj letörhet, a hajvégek szétnyílhatnak.

 

 

 

 

 

MATRIX  hajfestékekkel   

OMBRE előkészületek:


 

kitűnő fedőhatású,alacsony ammónia tartalmú tartós hajfesték. Kókuszolaj tartalma garantálja a hajszerkezet ápolását. Hosszantartó színével,és kitűnő színválasztékával nagyon jó eredményt ad,akár natúr- akár divatszínt választunk. Festés után a haj lágy , selymes és fényes marad. A MATRIX termékcsalád hosszantartó ápolást nyújt, hajunk festés,színezés után is kirobbanó formában lesz, különböző festés utáni hajépítők alkalmazásával és  professzionális szaktudással rendelkező Fodrászaink gondos munkájával.v

MATRIX Multifunkcionális krém hajfesték. OMBRE előkészületek

A MATRIX Kutató- és Fejlesztő Laboratóriumában megszületett 100% ammóniamentes technológia, egyedülálló lehetőséget és választ tud adni legkülönlegesebb kívánságokra is. 6 különböző árnyalat + 4 eltérő szolgáltatás + egy kis  kreativitás= Végtelen lehetőség Legáltalánosabb felhasználási módjai: • Repigmentálás: a teljesen egységes és rendkívül hosszantartó színek elérésére. • Színélénkítés: bármely festékhez keverve intenzívebb színhatást érünk  el. • Tökéletes színsemlegesítés: a nem kívánt árnyalatok korrigálására. • Divatos színhatás: a természetes festék pigmenteket tartalmazó 6 színárnyalat – narancs, kék, lila, sárga, vörös, zöld – megnövelik kreativitásunk lehetőségeit.

Ce of Sweden:

Professzionális hajfesték 81 színárnyalatban

 

A professzionális kozmetikumok piacán az első számú hajfesték. A magas minőségi szint garantálja az álom szín elérését. A Ce COLOR Creme hajfesték hosszan tartó hatást eredményez.

A termék tökéletesen fedi az ősz hajat. A krémszerű állagnak a formula tökéletesen eloszlik a hajban, biztosítva ezzel a könnyű és gyors alkalmazhatóságot.

A "C" vitamin jelenléte a Ce COLOR Creme hajfestékben elősegíti a haj lágyságának visszanyerését, fényét és egészséges kinézetét.Diófa kivonattal segíti a hajszálak egészséges struktúráját,,visszaadja fényét.

Ammónia mentes változatban is használják szakembereink a Ce legújabb termékeit

Szakembereink segítséget nyújtanak a megfelelő termék kiválasztásához,elkészítik a festéseket,színezéseket, a kész frizurát.

brazil cacau, brazil keratinos hajegyenesítés, brazil keratinos tartós hajegyenesítés, tartós hajegyenesítés , brazil cacau, brazil kertain tartós hajegyenesítés..brazil cacau, brazil keratinos hajegyenesítés, brazil keratinos tartós hajegyenesítés, tartós hajegyenesítés , brazil cacau, brazil kertain tartós hajegyenesítés..brazil cacau, brazil keratinos hajegyenesítés, brazil keratinos tartós hajegyenesítés, tartós hajegyenesítés , brazil cacau, brazil kertain tartós hajegyenesítés..brazil cacau, brazil keratinos hajegyenesítés, brazil keratinos tartós hajegyenesítés, tartós hajegyenesítés , brazil cacau, brazil kertain tartós hajegyenesítés..brazil cacau, brazil keratinos hajegyenesítés, brazil keratinos tartós hajegyenesítés, tartós hajegyenesítés , brazil cacau, brazil kertain tartós hajegyenesítés..brazil cacau, brazil keratinos hajegyenesítés, brazil keratinos tartós hajegyenesítés, tartós hajegyenesítés , brazil cacau, brazil kertain tartós hajegyenesítés..brazil cacau, brazil keratinos hajegyenesítés, brazil keratinos tartós hajegyenesítés, tartós hajegyenesítés , brazil cacau, brazil kertain tartós hajegyenesítés..brazil cacau, brazil keratinos hajegyenesítés, brazil keratinos tartós hajegyenesítés, tartós hajegyenesítés , brazil cacau, brazil kertain tartós hajegyenesítés..brazil cacau, brazil keratinos hajegyenesítés, brazil keratinos tartós hajegyenesítés, tartós hajegyenesítés , brazil cacau, brazil kertain tartós hajegyenesítés..brazil cacau, brazil keratinos hajegyenesítés, brazil keratinos tartós hajegyenesítés, tartós hajegyenesítés , brazil cacau, brazil kertain tartós hajegyenesítés..