Varázslatos szépség ampullák! kozmetika 13.ker BELNATUR

2022.11.01.

Varázslatos szépség ampullák! kozmetika 13.ker BELNATUR

Varázslatos szépség ampullák... a szépségápolás csúcstermékei...
BELNATUR Barcelóniából, természetes hatóanyagok, természetes szépség!
Várunk jelentkezz be még ma hozzánk, ne hagyd ki, a szép bőr titka nálunk van!
Vendégeink megelégedésére választottuk ezt a professzionális terméket, mellyel minden bőrtípusra van megoldás!
Próbáld ki , és nem fogsz csalódni.Varázslatos szépség ampullák

 

Bőr megújító, feltöltő kezelés ampullákkal

BELNATUR

 

• Nagyon intenzív feltöltő kezelés az igénybe vett bőr számára

• Az ampullák, azaz hatóanyag koncentrátumok a leghatékonyabb szépségápolási szerek

• A kezelés célja a táplálás, regenerálás és hidratálás, melynek célja, hogy bőrt feltöltsük hatóanyagokkal

• A felfrissült bőr befogadó képessé válik a krémek és egyéb ápolók számára

• Javasolt havi 1 feltöltő kúra az egészséges, kiegyensúlyozott bőr érdekében

 

Van úgy, hogy azt érezzük, krémünk nem elegendő szépségünk megőrzésére. Néha kevésnek, néha pedig túl soknak érezzük. Ennek oka, hogy bőrünk szarurétege alatt további szöveteket találunk, amelyeket ugyanúgy regenerálnunk kell ahhoz, hogy krémünk megfelelő hatást mutasson. belnatur, belnatur, #belnatur kozmetikumok, belnatur, #belnatur #belnatur #belnatur

Az ampullák lehetővé teszik ezeknek a szöveteknek a táplálását, regenerálását, hidratálását, egyszóval: befogadó képessé teszik a bőrt a krémek számára. Csak az ampullák segítségével tudunk koncentráltan több problémát megoldani, hiszen egyszerre öt ampulla bevitelével: hidratálhatunk, regenerálhatunk, táplálhatunk, nyugtathatunk, ránctalaníthatunk és feszesíthetünk is!

Havi egy feltöltő kúra segítségével hosszan megőrizheti bőre szépségét, jöjjön el és tapasztalja meg a saját bőrén!!

A nagykezelés ára: 15.000.- / 1,5-2 óra.

 

                                

 

 

 

 

                                 

 

 

                                 

vissza

Hozzászólások

Kapcsolat

ANNA VAS  HAIR BEAUTY

1136.Budapest.Hollán Ernő.u.16

Bejelentkezés:

Fodrászat, Balayage : +36-30-430-1318.

Kozmetika, Műszempilla: +36-30-430-1318

Pedikűr, Manikűr, Géllakk: +36-30-430-1318


MASZKBAN, és KESZTYŰBEN Várunk szeretettel, a legnagyobb körültekintéssel dolgozunk! Bátran hívj!

HA  telefonunk  nem mindig elérhető, hívj bennünket a Központi mobilon. :)

Tel: +36-30-430-1318

E-mail:fortunabeauty@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő: 8.00 - 20.00
Kedd: 8.00 - 20.00
Szerda: 8.00 - 20.00
Csütörtök: 8.00 - 20.00
Péntek: 8.00 - 20.00
Szombat: 8.00 - 14.00
Vasárnap: ZÁRVA

Megosztás

Bejelentkezés nélkül is

Szavazás

Szeretnél-e még több hajápolási termékeket vásárolni?

Szavazok

Gyakori kérdések

Gyanta, borotva, vagy szőrtelenítő krém,mit használjak?

A borotva és a szőrtelenítő krém gyakorlatilag ugyanazt csinálja. A borotva mechanikusan elvágja, a szőrtelenítő krém pedig vegyileg elégeti a szőrszálat a bőr felületén.A rendszeres borotválkozás erősíti a szőrszálakat - gondoljunk a férfiak állára. ( Persze ez azért meredek példa, hiszen ennek hormonális háttere is van. ) Annak a nőnek, aki rendszeresen borotválkozik, különösen ha már évek óta teszi, biztosan erősebb a szőrzet az adott területen. Ezen kívül a szőrtüszőgyulladások, szőr alánövések is gyakrabban előfordulhatnak.A szőrtelenítő krém, ha lehet még ennél is rosszabb. Erős vegyi anyag, általában valamilyen kénvegyület, amely roncsolja, égeti a szőrszálat. A probléma abban rejlik, hogy nem csak a szőrszálat, hanem a bőr felső rétegét is megoldja. Ezáltal a bőrt érzékenyíti, megsebezheti,  Tény és való, gyantázás után is előfordulhat bőrirritáció, allergia, de tekintve a hosszútávú eredményeket, még mindig a legmegfelelőbb. Az epilátor, amelyet otthon használnak a vendégek, ha jó minőségű és ha jól alkalmazzák, megfelelően tartják a bőrhöz szintén megegyezik a gyanta hatásmechanizmusával. A probléma legtöbbször akkor szokott jelentkezni, ha nem megfelelően végzik a műveletet, benőtt szőrszálak, vagy ún. "lúdbőr" figyelhető meg.A szőretelenítésnél is, mint minden más esetben azonban léteznek ellenjavallatok, különösen figyelemmel kell kísérni, hogy valaki szed-e valamilyen gyógyszert, vagy van-e valamilyen betegsége, átesett-e orvosi kezelésen.A szőrtelenítést célszerű szakemberre bízni, hogy a megfelelő módszer kiválasztásában segítségünkre lehessen! Egyre nagyobb igény van a hölgyek körében az intim területek speciális formai, vagy akár teljes gyantázására. Sajnos elég sok panaszos vendéggel találkozunk, akik már részesültek szakszerűtlen gyantázásban ezen a területen, és sajnos sok kozmetikus azt gondolja hogy ennek az érzékeny területnek a gyantázása ugyanolyan mint egy láb gyantázása. Hát nem olyan. Sokkal érzékenyebb, ezért szakszerű munkavégzést igényel nem beszélve arról, hogy jobban oda kell figyelni a higéniára, a gyanta hőfokára.

Mindig visszatérő tyúkszemem van, mi a megoldás, hova menjek?

Hova menjél?...hát hozzánk:) A lényeg, hogy alaposan ki kell szedni a tyúkszemet,csupán ennyi a titok,,azt már.. hogy ki szedje ki alaposan, azt Te döntöd el..Várunk szeretettel!..

Mennyi ideig marad fent a 3D-s műszempilla?

3D Baalbek szempilla Érzéki és szexi tekintet tartós szempilla-hosszabbítással... Ez egy forradalmian új rendszer, amely egyre nagyobb teret hódít , amit előnyös tulajdonságai tesznek lehetővé. Megjelenése teljesen természetes, viselete nagyon kényelmes, súlytalan, tartós, akár két hónapig is tart, és nem roncsolja a saját szempillákat. Használatával hosszabb, sűrűbb és vastagabb hatást érhetünk el, amely csodálatosan kiemeli a tekintetetünket...:)